Breedijk Tegels is een echt familiebedrijf. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de tegel/badkamer branche hebben wij (vader, moeder & zoon) een showroom geopend. Dit als aanvulling op onze montage afdeling. Zo kunnen wij onze klanten het totaalpakket aanbieden. Doordat wij een klein bedrijf zijn hebben wij korte lijnen met onze klanten.

Wij houden ons vooral bezig met de verkoop van tegels & sanitair. Ons assortiment tegels bevat meer dan 5000 soorten en maten dus hebben wij voor iedereen de geschikte tegel in huis. Wij hebben alle A-merken sanitair en enkele exclusieve merken in ons assortiment. In onze ruime showroom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om alle producten eens rustig te komen bekijken en kan de klant voor advies bij onze ervaren verkoopadviseurs terecht.

Daarnaast zijn wij een ervaren bedrijf op het gebied van montage/installatie. Wij verzorgen o.a. gehele badkamermontage, tegelvloeren aanbrengen, vloerverwarmingssystemen aanbrengen, vloeren egaliseren en tegelwerkzaamheden. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en denken graag met de klant mee over de mogelijkheden.

Wij zijn gevestigd in de plaats Noorden (Zuid Holland). Dit ligt vlakbij Alphen aan den Rijn, Woerden, Aalsmeer, Mijdrecht, Vinkeveen. Doordat ons bedrijf centraal gelegen is tussen de grote steden Utrecht, Amsterdam en Den Haag en zijn wij vanuit deze plaatsen binnen 30 min. te bereiken.

ADRES & ROUTE

Waar vindt u ons?


Klik hier...

OVER ONS

Wie zijn wij en wat bieden wij onze klanten?

Lees meer...

CONTACT / OFFERTE

Voor contact of een vrijblijvende offerte!

Klik hier...

OPENINGSTIJDEN

Voor informatie over onze openingstijden!

 

Klik hier...