Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment aan vloertegels! In alle prijsklasse, formaten en kleuren is wel iets te vinden zodat wij voor iedereen de perfecte tegel in huis hebben. 

Bij een tegelvloer is het belangrijk dat de juiste keuze tussen geglazuurde en niet geglazuurde vloertegels wordt gemaakt. Geglazuurde tegels hebben een glazuurlaag waardoor ze niet poreus zijn en daardoor dus vuil afstotend en makkelijk in onderhoud zijn. Ze zijn daarentegen wel iets gladder dan de niet geglazuurde tegels, die op hun beurt van nature iets ruwer zijn. Niet geglazuurde tegels zijn bijzonder slijtvast en krasbestendig. Deze tegels zijn wel iets gevoeliger voor vlekken maar dit is simpelweg te vermijden door de tegels te voorzien van een impregneer laag. 

Het is ook van belang om te weten welke sfeer u in huis wilt halen!? Bent u of zoek naar een landelijke sfeer dan kunt u kiezen voor een getrommelde vloer met meerdere formaten tegels. Houd u meer van een strak interieur dan zijn daar de gezaagde vloertegels in groot formaat. Of kies voor de warme uitstraling van het keramische parket, niet van echt hout te onderscheiden en toch het gemak van een tegelvloer.

Wij leveren ook maatwerk in tegels, zo kunt u bij ons van iedere vloertegel plinten, mix stroken of ander maatwerk laten zagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in de showroom en laat u adviseren.

ADRES & ROUTE

Waar vindt u ons?


Klik hier...

OVER ONS

Wie zijn wij en wat bieden wij onze klanten?

Lees meer...

CONTACT / OFFERTE

Voor contact of een vrijblijvende offerte!

Klik hier...

OPENINGSTIJDEN

Voor informatie over onze openingstijden!

 

Klik hier...