In Noorden hebben we deze badkamer compleet gerenoveerd. Omdat deze klanten een inloopdouche en een bad wilden is er een stuk van de opslagzolder bij de badkamer getrokken. Hierdoor is er een extra ruimte gecreëerd waarin een ruime inloopdouche is gemaakt. Het moderne greeploze badkamermeubel met hoge kast zorgt voor voldoende kastruimte. Het plafond is voorzien van een systeemplafond met led spotjes erin.
 
 
 
Voor deze klanten in Noorden hebben wij deze luxe badkamer en toilet gerenoveerd. Er is in de badkamer gekozen voor inbouwkranen en een vrijstaand bad. Dit in combinatie met verschillende kleuren/maten tegels geeft dit de badkamer een luxe uitstraling. De ruime inloopdouche heeft een douchekop uit het plafond en in de wand is een nisje gemaakt. Ook naast het bad zijn twee nisjes gemaakt en door deze te betegelen met strips geeft dit een speels effect. Door de elektrische vloerverwarming zullen deze mensen geen koude voeten meer hebben in hun badkamer. 
 
 
 
In Noorden hebben wij deze moderne badkamer gerealiseerd. Deze klanten hebben gekozen voor ons badkamer compleet pakket zodat wij het gehele project van slopen tot afkitten hebben mogen verzorgen. De badkamer is voorzien van een 60x60cm grijze vloertegel en heeft de bijpassende mix stroken op de wand. De andere wanden zijn betegeld met een 30x60cm witte wandtegel. De badkamer is ook voorzien van een elektrische vloerverwarming en een systeemplafond met led spotjes. Ook is deze badkamer voorzien van een design toilet en een modern eikenkleurig badkamermeubel. De douchedrain is voorzien van een tegelrooster zodat de drain mooi weggewerkt is in de vloer.
 
 
 
In Ter Aar hebben wij voor klanten een complete badkamer en toilet renovatie uitgevoerd. Zowel de badkamer als het toilet zijn in dezelfde stijl betegeld met een houtlouk vloertegel, een mozaïek steenstrip wandtegel en een witte wandtegel. In de badkamer is een zitje in de douche gemaakt en een douche wand gezet met een nisje erin. Ook boven het toilet is een nisje gecreëerd. Zowel de badkamer als het toilet is voorzien van een systeemplafond met led spots. In combinatie met het sfeervolle tegelwerk is gekozen voor een donker eiken badkamermeubel met wastafelkranen met een nostalgische uitstraling. De douchedrain bevat een tegelrooster, hierdoor is de douchegoot strak weggewerkt in de vloer. Uit deze serie kranen is ook gekozen bij de douchekraan en het fonteinkraantje.
 
 
 
In dit woonhuis in Nieuwkoop hebben wij de gehele begane vloer betegeld met deze 30x180cm houtlook(keramisch parket) vloertegel. De tegels liggen in de woonkamer, keuken, trapkast, hal en het toilet. Door de realistische printen, is de vloer niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn gelegd met een nivelleringssysteem om de vloer perfect vlak te leggen. 
 
 
 
Leuk idee voor de vloer in de hal of de keuken!? Castelo cement tegels zijn uitermate geschikt om karakter te geven aan een ruimte. Hieronder ziet u 2 projecten met deze Castelo Portugese tegels. Voor de eerste klant hebben wij een hal betegeld met 1 soort patroon tegel. Voor de tweede klant hebben we zowel de keuken als de hal betegeld met een mooi patroon vlak in het midden van de ruimte.
 
 
 
In deze vrijstaande villa aan de Zuidhoek in Nieuwkoop hebben wij de gehele benedenvloer, twee badkamers, twee toiletten en drie slaapkamers betegeld. Beneden is er gekozen voor een antraciet 41x81cm vloertegel. Boven is er gekozen voor een houtlook vloertegel van 30x120cm. We hebben eerste badkamer voorzien van de klassieke metro tegels in combinatie met een bruine vloertegel en de tweede badkamer is voorzien van een grijs-wit combinatie met een sierstrip rondom. In het toilet is ook houtlook vloertegel gelegd in combinatie met de witte wandtegels en de sierstrip.
 
 
 
Voor klanten uit Nieuwkoop hebben wij de vloer betegeld met houtlook vloertegels van 26x160cm. De tegels lopen door over de gehele benedenvloer zodat er nergens dorpels nodig zijn. Dit zorgt voor één geheel in het hele huis. Door de mooie kleurschakering en de vele verschillende printen is deze tegelvloer niet te onderscheiden van een echte houten vloer.
 
 
 
In Zegveld hebben wij deze keukenvloer gelegd. De vloer loopt door naar de bijkeuken en de hal. Er ligt hier een 60x60cm beton look vloertegel. 
 
 
 
Voor klanten in Nieuwkoop hebben wij het complete pakket verzorgd voor de badkamer, toilet en de vloer. Het gehele appartement is door ons betegeld met houtlook vloertegels die doorlopen in de badkamer en in het toilet. Op de wanden in de badkamer en toilet zijn grijze tegels verwerkt. Er is in de badkamer gekozen voor een klassieke style met een klassiek badkamermeubel en bijpassende kranen. Deze klant heeft bij ons gekozen voor een compleet pakket zodat wij de tegels en het sanitair hebben mogen leveren en ook alle werkzaamheden hebben verricht.
 
 
 
Bij deze klanten uit Noorden hebben wij een 40x80cm vloertegel in verband gelegd. Deze natuursteen look tegels zijn door hun levendige patronen niet van echt natuursteen te onderscheiden. Ook hebben wij hier de toilet betegeld met twee kleuren 20x80cm tegels.
 
 
 
In Nieuwkoop hebben wij in een appartementen complex deze badkamer en toilet gemonteerd. Wij hebben hier het leidingwerk aangepast, het tegelwerk verricht en het sanitair afgemonteerd. Deze klant heeft voor ons totaal pakket gekozen, zodat wij ook al het sanitair en de tegels hebben mogen leveren. In de badkamer zijn de vloertegels van 60x60cm doorgetrokken op de achterwand. De rest van de wanden zijn betegeld met een 30x60cm witte wandtegel. De elektrische design radiator is in dezelfde kleur uitgevoerd als het badkamermeubel. Met een melkglas douchewand is er gezorgd voor meer privacy tijdens het douchen. In de toilet is naast een design toilet gekozen voor een modern fonteinmeubel. Hier is gekozen voor dezelfde vloertegel als in de badkamer in combinatie met de bijpassende mix stroken en een witte wandtegel.
 
 
 
In deze badkamer in Noorden hebben wij het badkamer compleet pakket verzorgd. De nieuwe badkamer heeft een 120cm meubel, een hoge kast en een spiegel met led verlichting. In de douche hebben we inbouwkranen geplaatst en een douchedrain met tegelrooster. Direct onder de tegelvloer hebben we een elektrische vloerverwarming geplaatst. Het plafond is een verlaagd systeemplafond met led spotjes geworden. Onze tegelzetter heeft de badkamer betegeld met een 30x60cm glans wit wandtegel, op de vloer met 60x60cm vloertegels en de koof achter het toilet is betegeld met mozaïek.
 
 
 
In Almere hebben wij een vloer betegeld met deze 60x60cm antraciet vloertegels. Eerst hebben wij de oude houten vloer uitgebroken, waarna we een 6-groeps hoofdverwarming hebben ingeslepen. En tot slot hebben we de vloertegels gelegd in de woonkamer, keuken, hal en het toilet. 
 
 
 
Deze badkamer en toilet hebben wij volledig gerenoveerd voor klanten uit Nieuwkoop. De badkamer heeft een ruime douche met een drain(met tegelrooster) in de vloer verwerkt. Daarnaast hebben we een elektrische vloerverwarming in de vloer gemaakt en een systeemplafond met led spotjes aangebracht. Het 120cm brede badmeubel heeft een spiegel met geïntegreerde led verlichting en spiegelverwarming. 
 
 
 
 Bij deze klant hebben wij 85m² keramisch parket gelegd. Deze vloer bevat 3 verschillende formaten tegels! De grootste tegels zijn 180x26.5cm. Door de mooie en veelzijdige kleur schakering is de vloer niet van hout te onderscheiden.
 
 
 
In Nieuwkoop hebben wij deze badkamer gemonteerd. In deze nieuwbouw badkamer moesten wij kleine aanpassingen doen aan het leidingwerk, muurtjes zetten om een inloopdouche te creëren, de douchedrain plaatsen,  vloer en wanden betegelen en ten slotte het badmeubel, de elektrische radiator, en de douchemengkraan afmonteren. 
 
 
 
In deze badkamer in Alphen aan den Rijn zijn de hout look vloertegels zowel op de vloer als op de wand verwerkt. En met het vrijstaande bad krijgt de badkamer zijn luxe uitstraling.
 
 
 
Een appartement in Woerden hebben wij betegeld met deze natuursteen look vloertegels. Deze 60x60cm vloertegels hebben we gelegd in de woonkamer, keuken en de hal.
 
 
 
In dit toilet in een nieuwbouw project in Nieuwkoop hebben wij: Inbouwreservoir geplaatst, leidingwerk aangepast, vloer en wanden betegeld en sanitair geplaatst. Tegels en sanitair zijn voorzien via Breedijk Tegels.
 
 
 
In Alphen aan den Rijn hebben wij deze hout-look vloertegels gelegd. Eerst is hier een vloerverwarmingssysteem 5 groepen hoofdverwarming ingefreesd waarna de vloer is betegeld met een 30x120cm vloertegel. In deze split level woning is de woonkamer, de keuken, de hal en het toilet betegeld.
 
 
 
Voor deze klanten uit Wilnis hebben wij de badkamer volledig gerenoveerd. Eerst de oude badkamer uitgebroken en daarna de badkamer weer opgebouwd naar onderstaan resultaat. Het ruime hoekbad en het infrarood paneel in het plafond zorgen voor een luxe uitstraling in deze badkamer. We hebben hier ook een systeemplafond geplaatst met led-spotjes erin. 
 
 
 
In Mijdrecht hebben wij een gehele huiskamervloer voorzien van een 5-groeps ingeslepen hoofdverwarming en deze vloer hebben we betegeld met deze mooie natuursteen-look vloertegels.

 
 
In Noorden hebben we deze badkamer volledig vernieuwd. Door de grote vloertegels door te trekken op de wand, ontstaat er een strakke badkamer! We hebben hier een systeemplafond met led-spotjes geplaatst. De rode radiator en de nisjes die we aan de binnenkant bekleed hebben met de vloertegel, geven de badkamer een eigen en luxe uitstraling.

 
 
In Gasterij De Milandhof in Zegveld hebben wij een volledige "party" zaal gerenoveerd. De oude houtenvloer hebben we eerst uitgebroken, waarna wij de vloer hebben geëgaliseerd. De vloer hebben we betegeld met hout-look vloertegels van 30x120cm. Om de ruimte een luxe uitstraling te geven hebben we een hele wand bekleed met natuursteen steenstrips.

 
 
In Nieuwkoop hebben wij deze keuken betegeld met oud hollandse 7,5x15cm keukentegels. De tegels zijn half steens verwerkt om een speels effect te krijgen.
 
 
 
 Deze badkamer hebben wij volledig gerenoveerd. Van het slopen van de oude badkamer tot onderstaand resultaat. In de badkamer is een ruime inloopdouche gemaakt met douchedrain. Achter de douche mengkraan en een strook op de schuine kap hebben we betegeld met natuursteen mozaïek.
 
 
 
In Alphen aan den Rijn hebben we deze tegelvloer gelegd. De vloertegels hebben 4 verschillende formaten en zijn in patroon gelegd. De gehele beneden verdieping hebben we door betegeld zodat er geen dorpels nodig zijn.

 
 
In deze hal hebben wij Castelo Portugese vloertegels gelegd. Deze vloertegels zijn 20x20cm en 2cm dik. Iedere tegel wordt met de hand gemaakt en in ons assortiment zijn er vele kleuren en patronen te verkrijgen.
 
 
 
Deze hout-look vloertegels van 30x120cm hebben we gelegd bij een klant in Koudekerk aan den Rijn. Vloertegels lopen door in de keuken, hal en toilet.

 
 
 Voor deze klant uit Nieuwkoop hebben wij de gehele badkamer gerenoveerd. Badkamer heeft een inloopdouche en een systeemplafond met led spotjes. De vloer is betegeld met antraciet vloertegels en de wanden zijn betegeld met mat witte wandtegel.

 
 
In Woerden hebben we deze tegelvloer gelegd van 100m². Deze 60x60cm vloertegel ligt in de woonkamer, keuken, bijkeuken, en de hal.

 
 
In Noorden en in de Zuidhoek in Nieuwkoop hebben wij deze 3 toiletten gerenoveerd. In alle toiletten zijn design wandclosets geplaatst. Ook is er bij alle toiletten voor gekozen om de ombouw van de inbouwreservoirs te betegelen met vloertegels, mix stroken en een andere kleur wandtegels.
 
 
 
In Alphen aan den Rijn hebben we deze tegelvloer gelegd! Deze keramisch parket tegels zijn 30x120cm. Eerst hebben we hier de vloer geëgaliseerd, waarna we een 6 groepen vloerverwarmingssysteem hebben ingeslepen. Nadat dit was gebeurd is de vloer betegeld met deze mooie houtlook vloertegels.

 
 
In Langeraar hebben we deze Turks hardstenen vloer gelegd. Deze natuursteen tegels zijn 60x60cm en 2cm dik. Deze vloertegels hebben we gelegd in de keuken, de woonkamer en de hal.

 
 
In Nieuwkoop hebben de tegelzetters van Breedijk Tegels deze vloer betegeld. De grijze houtlook vloertegels zijn 20x90cm. De vloer is gelegd in de woonkamer, keuken en hal. De vloer is ingewassen met een grijze voeg.
 
 

ADRES & ROUTE

Waar vindt u ons?


Klik hier...

OVER ONS

Wie zijn wij en wat bieden wij onze klanten?

Lees meer...

CONTACT / OFFERTE

Voor contact of een vrijblijvende offerte!

Klik hier...

OPENINGSTIJDEN

Voor informatie over onze openingstijden!

 

Klik hier...