Een vakkundige plaatsing van uw tegelwerk is minstens zo belangrijk als het uitzoeken van de tegels zelf! Wij verzorgen al het tegelwerk in huis! Dus voor het betegelen van de woonkamervloer, badkamer, keuken of het toilet bent u bij ons aan het juiste adres! Wij garanderen u een vakkundige plaatsing van uw tegelwerk.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen mensen. Wij hebben eigen tegelzetters die al jarenlang tegelwerk verrichten. Hierdoor kunnen wij onze klanten een mooi eindresultaat garanderen. Ook kunt u de werkzaamheden voorafgaand aan uw nieuwe tegelwerk bij ons regelen, zoals het uitbreken van het oude tegelwerk en het stuken/egaliseren van de ondergrond voor het nieuwe tegelwerk. Zo kunt u alle werkzaamheden door ons laten uitvoeren. 

Tegels kunnen op veel verschillende manieren worden geplaatst. U kunt de tegels recht, diagonaal of in verband verwerken. Dit hangt vaak samen met de uitgezochte tegels en de ruimte waar de tegels moeten komen. Wij adviseren u graag wat er in uw situatie het beste past.

Om de tegels op de juiste manier te verwerken zijn daar de juiste lijmen, voegsels en kitten voor nodig.
Wij werken alleen met producten van de hoogste kwaliteit. Iedere ondergrond vraagt om een ander type lijm en voegsel. Onze hoogstaande producten zorgen voor een perfecte verwerking van uw tegelwerk.

Benieuwd naar ons werk? Neem eens een kijkje in onze afgeronde werkzaamheden. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, kunt u een bezoek aan de showroom brengen of neemt u contact met ons op.

ADRES & ROUTE

Waar vindt u ons?


Klik hier...

OVER ONS

Wie zijn wij en wat bieden wij onze klanten?

Lees meer...

CONTACT / OFFERTE

Voor contact of een vrijblijvende offerte!

Klik hier...

OPENINGSTIJDEN

Voor informatie over onze openingstijden!

 

Klik hier...